Magyarország területén szállítás 30.000.- felett ingyenes

Maye Altantuya

Köszöntelek oldalamon! A nevem Maye, két eleven kisfiú boldog és büszke anyukája, illetve a MiniMocca márka megálmodója.

Divat-kereskedelmi szektorban dolgozom, így ez terület mindig is közel állt hozzám. Szeretem az igényes, praktikus és divatos öltözködési stílust, legyen szó akár gyerekeinkről vagy akár rólunk, felnőttekről.

Mikor első gyermekem megszületett, emlékszem nagyon nehezen találtam neki olyan cipőcskét, mely időtálló és rajta marad a lábán, amit nem kell állandóan a földön keresgélni… Ez adta az inspirációt, hogy egy olyan cipőt alkossak, melyet egyébként külföldön régóta előszeretettel használnak! Így készültek el a Moccasin cipőcskék, mely hatalmas sikert arattak először az ismerőseim majd később a vásárlóim körében is! Ezúton is köszönöm a sok biztatást és pozitív visszajelzést, amit Tőletek kaptam!

Köszönöm Anyukámnak is, aki mindvégig bátorított és fiaimnak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a Mini Mocca. Ők azok akik nap, mint nap segítenek megálmodni, megtervezni és elkészíteni ezeket a fantasztikus cipőcskéket és ruhákat.

Minden egyes darab kézzel készül, ezért minimális eltérések lehetnek, de ettől lesznek igazán egyediek és tartósak a termékeink. 

X
To top