Köszönöm, hogy az oldalamra látogattál! Maye vagyok, két tüneményes, eleven kisfiúk büszke anyukája, és a Mini Mocca márka boldog megálmodója.

Attól kezdve, hogy édesanya lettem, megnyílt előttem egy teljesen más világ. Létrehoztam egy pici családi vállalkozást, ahol édesanyámmal mokaszinokat tervezünk és készítünk babák részére. Hiába dolgozom közgazdászként divat-kereskedelmi területen, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy nap pici talpakra fogok cipőket varázsolni és ruhákat tervezni, varrni.

Mindig is szerettem a szép, igényes ruhákat és kiegészítőket, azt ha valakinek stílusos a megjelenése és ugye ebből a kicsik sem maradhatnak ki… új kihívások során döbbentem rá, hogy nem találok Alonnak olyan cipőt, ami nem esik le a lábáról és persze vagány is lenne.

Az alapötletet külföldön már rég óta ismert mokaszin márka adta meg. Az első prototípusom olyan nagy sikert aratott az ismerőseim körében, hogy arra ösztönzött, vágjak bele és Alonon kívül más babák első lépését is tegyem egyedivé ezekkel a kis csodákkal.

Édesanyám szakmai tudása és férjem bátorítása kellett ahhoz, hogy létrejöjjön az én „második gyermekem”, a Mini Mocca.

Természetesen kisfiaim a legnagyobb inspirációk számomra. Ők azok akik nap, mint nap segít megálmodni, megtervezni és elkészíteni ezeket a fantasztikus kiscipőket.